dvds_2017_facebook_banner_vfas

Daemen Advocatuur & Mediation in Maastricht opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de “Dag van de Scheiding”. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met familierechtadvocaat en scheidingsmediator Mr. Isabelle Daemen en meer informatie krijgen over scheiden.

cover

Afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, vertrokken naar de Randstad en weer teruggekeerd naar het zonnige zuiden. En nu een eigen kantoor in de WERKplaats Maastricht. Net als ik volgden mijn collega’s Didier Voorjans, Erwin van de Glind en Hajko Saakjan nagenoeg eenzelfde route. Toeval of trend? De Observant (het weekblad van de Universiteit Maastricht) interviewde ons erover. Lees hier het hele artikel:

Flyer Inloopspreekuur 20 april

De advocaten van De WERKplaats Maastricht houden op donderdag 20 april aanstaande een gratis open inloopspreekuur. Iedereen met een juridische vraag op welk gebied dan ook is welkom. Wilt u informatie over scheiden, een vaststellingsovereenkomst laten nakijken, uw huurovereenkomst beëindigen of bent u niet tevreden over een product dat u heeft gekocht? Kom langs en…

IMG_9298

Bij Daemen Advocatuur & Mediation werk ik met veel plezier samen met collega ondernemers binnen De WERKplaats. Leuk voor mij en vaak ook een groot voordeel voor mijn cliënten. Zij hoeven hun verhaal maar één keer te doen en kunnen onze samenwerking en korte lijnen gebruiken om toegang te krijgen tot een heel scala aan hulpverlening. Lees hier het hele artikel van Thuis in Maastricht.

divorce-156444_960_720

Het is de Week tegen Kindermishandeling. Deze week wordt extra aandacht besteed aan slachtoffers van kindermishandeling en wordt een beroep gedaan op iedereen om in actie te komen bij een vermoeden van kindermishandeling. “Kijk niet weg, maar meldt het en doorbreek de cirkel van geweld. Daarmee kun je het leven van een mishandeld kind voorgoed veranderen”, zo luidt het thema dit jaar.

Aanleiding ook om stil te staan bij al die kinderen die een problematische scheiding van hun ouders meemaken.

Veel mensen realiseren zich niet dat het betrekken van kinderen in een vechtscheiding ook een vorm van kindermishandeling is. Deskundigen zijn hier inmiddels van overtuigd.

Drukwerk

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Maastricht-Heuvelland, CJG043, heeft een nieuwe website. Het thema deze maand is ‘Scheiden’ en daarom kwam begin september het CJG bij Daemen Advocatuur & Mediation op bezoek voor een interview. In deze gastbijdrage vertel ik over mijn werk als vFAS-advocaat en scheidingsmediator.