Daemen Advocatuur & Mediation opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de “Dag van de Scheiding”. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met familierechtadvocaat en scheidingsmediator Mr. Isabelle Daemen en meer informatie krijgen over scheiden.

De “Dag van de Scheiding” is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Daemen Advocatuur & Mediation doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Daemen Advocatuur & Mediation tussen 9:00 en 17:00 uur haar deuren voor het publiek. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen in het kantoor van Mr. Isabelle Daemen voor een kopje koffie, om informatie te verkrijgen over scheiden en mediation, om kennis te maken en om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren.

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse woorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Dag van de Scheiding

Daemen Advocatuur & Mediation in De WERKplaats Maastricht aan de Sint Annalaan 60 is vrijdag 8 september geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenlannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl.