Mijn naam is Isabelle Daemen-Demarteau. Aangenaam kennis met u te maken. Mijn kantoor Daemen Advocatuur & Mediation ben ik gestart in 2014.

Mijn doel is om goede juridische bijstand te verlenen aan cliënten, die dat om wat voor reden dan ook nodig hebben. Omdat zij voor de rechter moeten verschijnen of anderszins te maken hebben gekregen met een juridisch conflict of geschil.

Over het algemeen is dat niet prettig en leidt dit tot spanning. Ik help u hierbij door u te adviseren, te begeleiden of u als advocaat bij te staan tijdens een rechtszitting. Hierbij heb ik altijd oog voor de persoon en het verhaal achter de zaak. Daar maak ik tijd voor. Ik behandel geen dossiers, maar sta mensen bij die in zo’n dossier een rol spelen. Ik leg u uit wat u te wachten staat. Als u goed bent voorbereid, komt u goed beslagen ten ijs. Dat komt het resultaat altijd ten goede. Zodat u daarna weer verder kunt en de zon weer gaat schijnen.

Vandaar ook de zon in het logo. Het driehoekje van de letter D is ook wel een pijltje naar rechts en staat voor Verder, Vooruit 

1996


Na een jaar Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht te hebben gestudeerd, startte ik in 1996 aan de Universiteit Maastricht met de studie Nederlands Recht. In 2002 studeerde ik af en was het voor mij door een stage bij een groot advocatenkantoor en een bijbaantje als jurist meer dan duidelijk: Ik wilde niets liever dan advocaat worden.

2003


In februari 2003 werd ik bij rechtbank ‘s-Gravenhage beëdigd als advocaat. Mijn beroepsopleiding volgde ik bij Everts Vogelaar Spijer Advocaten in ’s-Gravenzande en Pijnacker en bij dit kantoor werkte ik tot 2009. Ook volgde ik in deze periode de Specialisatieopleiding Familierecht en opleiding tot mediator/scheidingsbemiddelaar. In 2009 verhuisde ik terug naar Zuid-Limburg, waar ik ook vandaan kom, en werkte ik tot het najaar van 2014 als advocaat bij Van Dijk c.s. Advocaten in Maastricht.

2014


In november 2014 startte ik mijn eigen kantoor in De Werkplaats Maastricht, waarvoor ik mij sindsdien dagelijks en vol passie inzet. Om mijn doel, goede rechtsbijstand te verlenen en die zon weer voor zoveel mogelijk mensen te laten schijnen, te verwezenlijken.