Daemen Advocatuur & Mediation

Deskundig. Duidelijk. Doelgericht.

Daemen Advocatuur & Mediation is gevestigd in De Werkplaats Maastricht,
een bedrijfsverzamelgebouw op een steenworp afstand van de Rechtbank.
Komt u gerust eens binnenlopen om kennis te maken.

Routebeschrijving

Bereikbaarheid

Het kantoor is uitstekend te bereiken per auto of met het openbaar vervoer. U kunt (betaald) parkeren voor de deur.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar De Werkplaats toe te komen, neem dan contact op en Daemen Advocatuur & Mediation komt naar u toe. Gesprekken via Zoom, Microsoft Teams, Skype of WhatsApp (video)bellen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Openbaar Vervoer:

Voor de deur van De Werkplaats stoppen de volgende stadsbussen:
Lijn 1, 2, 5, 6 en 10. Halte Sint Annalaan.

Met de auto vanaf de A79 (Heerlen) of de A2 (Eindhoven):

Volg de aanwijzingen Hasselt. U komt over de Noorderbrug. Aan het einde van de Noorderbrug sorteert u bij de verkeerslichten links voor. U slaat dus op de Frontensingel links af naar de Statensingel. Neem na ongeveer 710 meter op de rotonde de eerste afslag naar de Sint Annalaan. Volg de aanwijzingen Lanaken-Hasselt. Op de Sint Annalaan na ongeveer 275 meter, vlak voor de volgende rotonde, rechts afslaan de parallelweg op. U ziet hier op nummer 60 de Werkplaats aan uw rechterhand liggen.

Te voet of met de auto vanuit het centrum van Maastricht:

Vanaf het Vrijthof gaat u via het Keizer Karel Plein de Brusselsestraat omhoog naar het Emmaplein. Voor auto’s is dit eenrichtingsverkeer, dus die moeten op het Keizer Karelplein direct links afslaan naar de Statenstraat en daar na 90 meter links afslaan naar de Grote Gracht. Neem na 730 meter de tweede afslag op de rotonde naar de Sint Annalaan. Volg de aanwijzingen Lanaken-Hasselt. Op de Sint Annalaan na ongeveer 275 meter, vlak voor de volgende rotonde, rechts afslaan de parallelweg op. U ziet hier op nummer 60 de Werkplaats aan uw rechterhand liggen.